Στη VitaNET είμαστε πάντα μπροστά!

01

EΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

02

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΣ

03

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ COURIER

04

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ E-SHOP

05

iOS GO

06

MIGRATOR

Επαλήθευση παραγγελιών πωλήσεων / αγορών

Επαλήθευση παραστατικών παραγγελίας/προσφοράς/Picking κτλ. με την ειδική φόρμα επαλήθευσης που προστατεύει πλήρως το χρήστη από ενδεχόμενα λάθη με χρωματικές και ηχητικές επισημάνσεις.

Καλύτερος σχεδιασμός, αποτελεσματική διαχείριση, αυτοματισμός.

Όλα σε μία σταθερή και αξιόπιστη λύση !

Εξασφαλίστε για την επιχείρησή σας

Ελαχιστοποίηση χρόνου επαλήθευσης παραγγελιών

Κατακόρυφη αύξηση αποδοτικότητας χειριστών

Υλοποίηση και αποστολή σωστής και ολοκληρωμένης παραγγελίας

Εκτέλεση μέγιστου αριθμού παραγγελιών ανά ημέρα

Η Διαχείριση Αποθήκης είναι περισσότερα από απλή διακίνηση προϊόντων

Διασύνδεση με ΔΙΑΣ

Η λύση μας καλύπτει τη διασύνδεση του συστήματος SoftΟne ERP με τις διαδικασίες ΔΙΑΣ που θέλει να ενεργοποιήσει ο χειριστής, όπως π.χ. να στέλνει χρεώσεις με προτεραιότητα πληρωμής σε πελάτες του στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό και να ενημερώνεται για τις αυτοματοποιημένες πληρωμές τους Online στην λογιστική τους καρτέλα. 

Η ΔΙΑΣ προσφέρει πληθώρα υποστηρικτικών υπηρεσιών προς τα μέρη που εμπλέκονται στις πληρωμές:

Τεχνική διευκόλυνση επιχειρήσεων και οργανισμών στη διεκπεραίωση πληρωμών

Διαχείριση αμφισβητήσεων των συναλλασσόμενων μερών σχετικά με πληρωμές τους

Τεχνική διευκόλυνση των τραπεζών σε ό,τι αφορά τη διασύνδεση με κέντρα εκκαθάρισης και διακανονισμού του εξωτερικού

Τεχνική διευκόλυνση επιχειρήσεων και οργανισμών στη διεκπεραίωση πληρωμών

Διασύνδεση με Courier

Η λύση μας, δίνει τη δυνατότητα της online επικοινωνίας με το μηχανογραφικό σύστημα των εταιρειών courier για την μεταφορά των απαραίτητων δεδομένων των παραστατικών, και στη συνέχεια εκτυπώνει αυτόματα το παραγόμενο voucher.

Απλοποιήστε τη διαχείριση των αποστολών σας με τις εταιρείες courier μέσα από το περιβάλλον του Softone ERP, εξοικονομώντας χρόνο και εκμηδενίζοντας τα λάθη!

Με τη λύση μας επιτυγχάνεται ...

Διασύνδεση με E-Shop

Με τη Διασύνδεση E-shop  δίνεται η δυνατότητα πλήρους και αμφίδρομης επικοινωνίας με ηλεκτρονικά καταστήματα τύπου Β2B και B2C κάνοντας χρήση τόσο των Web Services της Softone όσο και απευθείας κλήσεων στα API σε πλατφόρμες OpenCart, Presta, Magento & WordPress.

Η ψηφιακή στρατηγική είναι πλέον ανάγκη!!!
Η Διασύνδεση του Softone ERP με τα ηλεκτρονικά καταστήματα αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες, αυξάνει την παραγωγικότητα της επιχείρησης και βελτιστοποιεί τον έλεγχό της.

Με δυνατότητα υποστήριξης ειδών με χαρακτηριστικά (χρώμα & μεγέθος), B2B & B2C και πλήθος άλλων ιδιαιτεροτήτων και αναγκών, για οποιοδήποτε CMS χρησιμοποιείτε, η Διασύνδεση με Eshop της Vitanet σας παρέχει τη λύση. Δεκάδες επιχειρήσεις στηρίζουν τη διαδικτυακή τους λειτουργία στη λύση της διασύνδεσης με εξαιρετικά αποτελέσματα!

iOS GO

Διαχειριστείτε τις παραγγελίες, τους πελάτες & τις εισπράξεις σας σε πραγματικό χρόνο, άμεσα και εύκολα μέσα από την iOS συσκευή σας.

 

MIGRATOR

Μεταφέρετε πλήρως τα δεδομένα σας από οποιαδήποτε εφαρμογή στο Soft1 ERP πιο εύκολα από ποτέ!

Ο Migrator δίνει τη δυνατότητα πλήρους μεταφοράς δεδομένων από οποιαδήποτε εφαρμογή σε Softone χωρίς παρεμβάσεις και χειροκίνητες διαδικασίες. Μεταφέρονται όλα τα δεδομένα σε παραστατικά πωλήσεων, αγορών, εισπράξεων και πληρωμών, αναλυτικά με τις γραμμές ειδών.

 

 

Επιτυγχάνεται η μαζική εισαγωγή από την Source βάση του Κεφαλαίου ERP (και άλλων εφαρμογών) στην Destination βάση του Softone με τη χρήση κατάλληλα διαμορφωμένων Sql ερωτημάτων και την απαραίτητη αντιστοίχιση των πεδίων των 2 βάσεων για τα παρακάτω κυκλώματα:

Scroll to Top